Kinderkunst cadeau’s

Burty biedt ook zeer unieke cadeau’s, in zijn unieke kinderkunst-stijl:
gebaseerd op zijn unieke kindfiguren. Kinderkunst is bedoeld voor iedereen: voor kinderen en volwassenen, waarbij het afbeelden van altijd vrolijke kinderen centraal staat, met hun open kijk op de wereld en zorgeloosheid.

De kinderkunst cadeau’s zijn geschikt voor elke gelegenheid. Denk daarbij aan:
– Geboorte
– Communie
– Trouwen
– Verjaardag
– Jubileum

Kortom, u kunt bij Burty naast geboorteschilderijen, communieschilderijen, huwelijkscadeau’s, unieke verjaardagskunst en jubileumschilderijen en geinige boxershorts ook terecht voor deze cadeau’s (en vergeet deze originele cadeau’s niet te vergezellen van een mooie Burty wenskaart!):

Kleurboek: voor kinderen biedt dit hun eerste stap in het kunstenaarschap. Ze kunnen hun eerste creativiteit ontwikkelen. Het is een mooi groot kleurboek. Treed uw kleintje in de voetsporen van Burty?!?

Verhalen- en spelletjesboek: geillustreerd door Burty en met leuke hekenbare verhalen van Irene Lelieveld. Dit boek is bedoeld voor jonge kinderen. De kinderen worden meegenomen op reis als je ze voorleest of ze zelf al kunnen lezen. Ook staan er spelletjes in om met een kind te spelen, waar je weinig voor nodig hebt, zoals woordspelletjes.
Een zeer geschikt boek om cadeau te geven of mee te nemen op vakantie!

Kalender: dit is een leuk verjaardagscadeau, maar ook zeer geschikt als nieuwjaarscadeau. De kinderkunst kalender brengt vrolijkheid van het kleinste kamertje tot uw kantoor of huis!